Menu

Gezocht, Jolanda Zirkzee van de Wassenaarseweg in Leiden.


1987 ik zat in 4 havo op 't Visser en had een click met Jolanda Zirkzee die ook in 4 havo zat. Jolanda was verliefd op mij, maar ik was nog niet klaar voor welke vorm van relatie dan ook. Stoere jongen, maar verlegen en onzeker van binnen en veel te afwachtend om het mooiste meisje van de school te versieren. Lot heeft bepaald dat ik ziek werd en daardoor van school af moest. Jaar of drie later kruisten onze wegen nogmaals, ik was net "genezen" van kanker en zij net van haar vriendje af. Hoewel ze dat niet kon weten, had ze geen slechter moment uit kunnen kiezen om mij tegen te komen. Ik vond haar nog steeds geweldig, en onze click was er nog steeds, echter ik had een nieuw, veel groter probleem ontwikkeld dan de kanker die ik eerder verslagen had.

Als iemand weet waar ik haar zou kunnen bereiken, email, telefoon, postadres dan zou ik daar uitermate dankbaar voor zijn.
Het is 30 jaar geleden, maar ik zou een aantal dingen tegen haar willen zeggen, en ik zou graag willen weten hoe het haar vergaan is.

 

Rick
op 26-06-2019

In 1954 kwam ik vanuit Indonesië in november in 2A. Wij vestigden ons in Oegstgeest. Als KNO-arts opgeleid in Indonesië/Ned-Indie werd mijn vader niet erkend. Aan het ACZH te Leiden heeft mijn vader zijn specialisatie tot KNO-arts moeten afronden. Toen hij bevoegd werd, zijn wij naar Den Haag verhuisd. Derhalve heb ik mijn HBS-B diploma niet in Leiden kunnen behalen. Ik heb op 3 middelbare scholen gezeten. Van mijn school in Indonesië ben ik momenteel voorzitter van de schoolvereniging VEDO (Voor en door ons). Mijn allebeste sportresultaten op school waren bij het Christelijk Lyceum te Leiden. Twee maal schoolvoetbalkampioen van Leiden EO en op 5 januari 1957 Volleybal-kampioen in de stadsgehoorzaal aan de Breestraat. Alle foto's heb ik opgestuurd en op de vraag deze te mogen presenteren tijdens de reünie heb ik met OK beantwoord. Van het voetbalteam zijn een aantal overleden. De de Bruin bros, Jan van Heek en Coen Bouman.  Reeds enige jaren heb ik e-mail-contact met drie oudleerlingen van weleer. Bij Suus en Iet zat ik in de klas en de sportieve Margriet was een trouwe supporter. In 3B kwam ene Willem van de LH-Mulo bij mij in de klas. Met die ene Willem, ook uit Oegsteest, raakte ik bevriend. Nu is deze ene Willem ook al jarenlang mijn zwager . . . . 

Sven-Olaf Niels
op 08-04-2019